summer-hairstyles-with-hair-oil
Styling kose | Ljeto

Ulje za kosu za trendi ljetne frizure

Možda dosad niste koristili ulje za kosu za ljetne frizure. Neka se to promijeni. Tekstura nekih današnjih ulja za kosu dovoljno je lagana za uporabu na ljetnim frizurama. Možete koristiti proizvod koji sadrži ulje za kosu sa svjetlucavim česticama za dodatni glamur. Pokazujemo kako koristiti ulje za kosu i oblikovati prekrasne ljetne frizure

Ovoga ljeta uporaba jedinstvenih ulja za kosu s dodatnim svjetlucavim efektom ponovno su hit. Ulja za kosu odavno su poznata kao hranjivi regeneratori za kosu i vlasište. Današnja ulja za kosu pružaju i efekt zlatnog svjetlucanja i svilenkast sjaj. Pokazujemo kako pažljivo nanošenje ulja za kosu poboljšava frizuru i teksturu vaše kose.

Uporaba ulja za kosu za oblikovanje ljetnih frizura – Kako ulje za kosu koristi kosi

Tanki sloj loja štiti zdravu kosu od štetnih utjecaja. Kad se taj zaštitni sloj izgubi, kosa je izložena štetnim utjecajima i struktura vlasi lako se ošteti. Postaje krhka, izgleda beživotno, a vrhovi kose lako pucaju. Proizvodi koji sadrže ulje za kosu zamjenjuju izgubljeni prirodni sloj loja i svaku vlas oblažu tankim zaštitnim slojem ulja.

Uporaba ulja za kosu za oblikovanje frizure – Kako ispravno koristiti ulje za kosu

Ulje za kosu možete nanijeti na suhu ili mokru kosu. No važno je da ga ne nanesete obilno i samo na vrhove kose. Ulje čisti i njeguje ako ga nanesete prije pranja šamponom. Ako ga nanesete poslije pranja kose, ulje hidratizira kosu i obnavlja prirodan sjaj kose. Protrljajte malu količinu ulja među dlanovima i nježno prođite dlanovima po suhoj kosi za savršeno završno oblikovanje.


Pogledajte fotografije ljetnih frizura u našoj galeriji. Dajemo savjete kako nanijeti ulje za kosu za oblikovanje tih frizura.

Galerija: Oblikovanje frizure uljem za kosu

Otkrijte: Ljeto Duga kosa