short-hair-hairstyles-for-women
Styling kose | Kratka kosa

Ženske kratke frizure, od nježne do šiljaste

Frizura je ključ kratke kose. Većina žena dobro promisli prije nego što se odluče za dječačku frizuru. Koliko kratko je prekratko? Koliko postepenu frizuru želite? Na koliko načina možete oblikovati dječačku frizuru? Koliko je težak prijelaz ponovno do duže kose? Zvijezde s kratkom kosom u našoj galeriji mogu vas nadahnuti i pomoći vam da se odlučite ošišati

Ošišati dugu kosu na kratko nije laka odluka jer kosa ne može narasti preko noći. Možda se pitate hoće li kratka kosa pristajati vašim crtama lica i stilu. Hoće li vas braća i sestre predstaviti kao svog mlađeg brata? Jeste li sigurni da će nova frizura odgovarati vašoj osobnosti? S druge strane, kratka kosa može privući pozornost na vaše lice i ojačati vaše ambicije kao poslovne žene.

Kratke frizure za zaposlene žene

Kratka se kosa brzo oblikuje. Kratka kosa dječačkih frizura brzo se osuši i oblikuje bez previše muke. Malo voska za kosu ili pudera za volumen jest sve što trebate za oblikovanje kratke frizure. To je dobar argument za kratku frizuru kojoj je potreban odmor od tretiranja. Ako ste žena koja se lako odlučuje i voli eksperimentirati, lako ćete se riješiti duge grive i isprobati posve novi izgled. Raznolikost začinjava život!

Jeste li se već odlučili ošišati svoju kosu na kratko? Fotografije u našoj galeriji pomoći će vam da odaberete frizuru. Zvijezde i slavne ličnosti u našoj galeriji izgledaju impresivno, moderno i prekrasno sa svojom kratkom frizurom. Nema razloga da se i dalje nećkate!

Galerija: Ženske kratke frizure