star-hairstyles
Styling kose | Kovrče

Lijepe frizure s Berlinalea 2014.

Berlinale je magnet za međunarodne zvijezde. Ovaj filmski festival daje im priliku da se istaknu i pohvale svojim profesionalnim postignućem. Svojim blještavim svjetlima i jedinstvenim stilom Berlin je prikladna pozornica za ovaj festival i okupljanje zvijezda. Kako je završila proslava još jednog Berlinalea, skupili smo za vas fotografije zvijezda s lijepim frizurama. Možete isprobati jednu od njih

Berlinale je oduševio i privukao mnogo međunarodnih zvijezda i filmovima sa zanimljivim temama i scenama koje bude emocije publike. Zvijezde u lijepoj odjeći i frizurama prirodan su dio festivala. Ako ste se nadali ekstravagantnim (i možda ne baš profesionalnim) izgledima, morat ćete pričekati neku drugu priliku. Zvijezde na 64. Berlinaleu odlučile su se za ljepotu jednostavnih frizura i elegantnih detalja.

Frizure zvijezda
© Getty Images

Tanka kosa glumica Mélanie Laurent s izražajno valovitom kosom

Francuska glumica Mélanie Laurent ušla je u natjecanje za prestižnu nagradu „Golden Bear“ filmom „Aloft“ u kojem glumi glavnu ulogu. U drami je riječ o odgovornosti, radikalnim počecima i beskrajnoj potrazi za novim iskustvima. Na 64. međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu, glumica se predstavila u istom svjetlu kao lik koji je glumila u filmu. Tijekom dana je s lakoćom ostala unutar svoje uloge, njezina je plava kosa uokvirivala lice ležernim kovrčama (fotografija lijevo). Navečer je Mélanie Laurent promijenila frizuru u malo svečaniju romantičnu polu-podignutu kosu (fotografija iznad).

U našim videouputama stručnjak za kosu Armin Morbach pokazuje kako se oblikuju velike kovrče s mnogo volumena i elastičnosti.

Nadamo se da ćete uživati u našim fotografijama frizura koje su nas očarale na Berlinaleu 2014. Možete isprobati neke od njih.

Video: Kako ravnu kosu preoblikovati u prekrasne kovrče uređajem za kovrčanje kose

Galerija: Frizure zvijezda za vašu inspiraciju