Žena s frizurom Best Braids
Styling kose | Trendovi frizura 2019

Schwarzkopf trendi frizure 2019. – Za modernu pustolovku: Best Braids

Svi želimo imati frizuru koju nitko drugi nema. Frizuru koja pokazuje našu osobnost i naglašava našu individualnost. Frizure Schwarzkopf TrendLooks 2019. stvorene su za snažnu, samopouzdanu i smionu ženu. Stručnjak za frizure Armin Morbach osmislio je ukupno pet frizura. Ovdje predstavljamo frizuru Best Braids, trendi pletenu frizuru za modernu junakinju

800x600_woman-best-braids
Samopouzdana i snažna: To je bit TrendLook frizure Best Braids.
800x600_best_braids_side

Pletenice su kreativne i svestrane poput vas.

Jedan od najvećih trendova u 2018. bile su pletenice. Bokserske pletenice, pleteni vijenac ili klasična francuska pletenica – kreativne, umjetnički oblikovane pletenice trenutačno su na glavama trendseterica. Stilist Armin Morbach iz Schwarzkopfa predstavio je taj trend na svoj način, kreiravši pletenu frizuru za TrendLooks 2019. Best Braids spaja tradiciju (pletenice su ovdje već tisućljećima) sa super modernom primjesom individualnosti. „Htio sam kreirati pletenice nadahnute različitim kulturama – ne samo tradicionalnim bavarskim pletenicama. Naše me pletenice podsjećaju na Vikinge“, kaže Armin Morbach. To je frizura za smionu pustolovku kao što je model Kiana Alexis!

Što TrendLook frizura Best Braids čini jedinstvenom

  • Uredno, precizno pletenje bez vlasi koje strše? Ovdje to nije slučaj. Schwarzkopf TrendLook frizura Best Braids smije izgledati „neuredno“ – kao da su te pletenice već proživjele neke pustolovine!
  • Za tu frizuru, kosa bi trebala biti duga najmanje preko ramena. Duge, uvijene pletenice glavna su značajka frizure Best Braids.
  • Frizura je podijeljena u dva dijela: na pozadini glave je ispleteni rep, na vrhu glave je neka vrsta „pletene krune“.

Kako oblikovati frizuru Best Braids

660x545_kiana-alexis-best-braids-step-1
Evo detaljnih uputa kako možete oblikovati frizuru Best Braids kod kuće.
  1. Prvo, dobro počešljajte svu kosu i skupite gornji dio kose u polurep. Pričvrstite ga da vam ne smeta.
  2. Nanesite malo gela za strukturu na ostatak kose i skupite je u rep na sredini glave.
  3. Ispletite taj dio i učvrstite gumicom.
  4. Otpustite kosu skupljenu u polurep u koraku br. 1. Podijelite ga na dva dijela. Oblikujte pletenicu iz svakog dijela i učvrstite svaku gumicom.
  5. Prekrižite dvije pletenice na vrhu glave i omotajte jednu oko druge – ali nemojte to učiniti previše precizno! Ukosnicama učvrstite pletenice da budu gdje ih želite.
  6. Na kraju, poprskajte frizuru lakom za kosu. Sad imate frizuru koja će izdržati sve vaše pustolovine.

660x545_kiana-alexis-best-braids-step-2-5
Frizura Best Braids nije teška za oblikovanje – sigurno ćete uspjeti već u prvom pokušaju!
Kiana Alexis upute za Best Braids  korak br. 6

Moderni profil: TrendLook sa strane.

Savjet: lakše je isplesti kosu koja nije svježe oprana. Imat će više strukture i pletenice će biti postojanije. Idealno bi bilo da kosu operete večer prije, zatim frizuru oblikujete ujutro.

Gdje i kada možete nositi ovu frizuru – i druge četiri TrendLooks frizure? Kiana i drugi naši modeli govore o tome i drugim temama ispred kamere: