80s-hairstyles
Styling kose | Frizure 80-ih

Frizure i stavovi 1980-ih

Sad je vrijeme za pustolovine u šarenim i jarkim bojama. Nema boljeg nadahnuća za pokazivanje svoje šarene i smione strane osobnosti od mode 1980-ih. Ako vibrantna moda nije vaš stil, svidjet će vam se naša nježnija varijanta frizure iz 1980-ih!

Sve pristaje uz sve! To je krilatica razuzdanih 1980-ih. Uz toliko šarene mode i pribora za oblikovanje frizure, ne čudi da su neke frizure daleko od ukusnog izražavanja. Među najprivlačnijim elementima mode 1980-ih jesu preveliki džemperi, tajice i kombinezoni. Većina žena naći će nekoliko starih i novih varijanti tih odjevnih predmeta zakopanih u svojim ormarima. Frizure 1980-ih imaju mnogo volumena, vraća se kosa prebačena na stranu i kratka kosa sprijeda, a duža straga.

Spiralne kovrče tipične su za 1980-e. Pokazujemo te kovrče uz ostale frizure iz 1980-ih u našoj galeriji.

Galerija: Frizure nadahnute 1980-ima

Frizure iz 1980-ih tada i sada – Od napadne do nježne

Retro-frizure trenutačno su trend. Međutim, znakovi našeg vremena stalno se prikradaju u retro-frizure. Nove frizure u stilu 1980-ih zrcale prošlo razdoblje, ali i naše trenutačne želje za prirodnim i minimalnim frizurama. To umiruje inače napadne boje i modu 1980-ih.

Frizure 1980-ih

Ove su pjevačice bile na vrhu u 1980-ima svojim savršenim zvukom i nadahnjujućim frizurama iz 1980-ih.

Lijeva fotografija: Frizura 1980-ih u punom sjaju: mladi model nosi odvažnu kratku kosu s dugim šiškama i kratkom jaknom neonske boje preko majice s natpisom, no obje pokazuju goli trbuh. Svjetlucave tajice neonske boje i dodaci sigurno će privući pozornost na ovaj stil iz 1980-ih.

Desna fotografija: Potpuno različito, ali i dalje u stilu 1980-ih: Ovo je ženstveni stil 1980-ih. Kratka je kosa profinjeno oblikovana prema gore; kratki džemper prekriva trbuh, a model nosi suknju visokog struka. Boje odjeće prikladne su za svako poslovno okružje i pokazuju profinjen ukus, ali ne zavode. Jedino što privlači pozornost jest neonski ružičasta torbica koja podiže izgled. To je protuslovlje: minimalan stil 1980-ih!Ove su pjevačice bile na vrhu u 1980-ima svojim savršenim zvukom i nadahnjujućim frizurama iz 1980-ih.

Evo njihovih hitova:

Kim Wilde: You Keep Me Hangin' On

Cindy Lauper: I Drove All Night

Tiffany: I Think We’re Alone Now

Bananarama: Venus

Nena: 99 Luftballons

Bonnie Tyler: Holding Out For a Hero

Belinda Carlisle: Heaven Is a Place on Earth

Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody