festival-hairstyles-2560x963
Styling kose | Festivalske frizure

Pet najboljih festivalskih frizura

Raspuštena hipi frizura, trendi pletenice ili poseban ukras u kosi: donosimo pet najpopularnijih festivalskih frizura i otkrivamo očaravajuće varijante oblikovanja za ples, zabavu i privlačenje pozornosti. Bonus: dragocjeni savjeti za savršenu kosu na otvorenom

Na otvorenom uvijek raspuštena kosa? Nije obavezna. Iako je raspuštena hipi kosa obavezna za okorjele sudionike festivala, ima i drugih festivalskih frizura na popisu za 2016. godinu. Pričvršćena ukosnicama, oblikovana, ukrašena – pogledajte naših pet najljepših festivalskih frizura koje će vam dati ideju i vratiti vas u vrhunsku formu čak nakon Coachelle, Glastonburyja i svih ostalih festivala. Vrući dani, tople noći, dobar ritam, hipi atmosfera – otvaramo „Beskrajno ljeto kose“!

Kad na najpoznatijih festivalima glazba postupno utihne i šatori se sklope, zabava se nastavlja na koncertima, proslavama i drugim raznim događanjima na otvorenom! Odgovarajuća frizura drži vas u igri! Važno je: frizura treba izdržati neobuzdane plesne pokrete i biti apsolutno primamljiva!

Savjeti za kosu na otvorenom

Bilo da želite plesati cijeli vikend ili samo jednu večer, predugo oblikovanje frizure pred zrcalom ne dolazi u obzir. Naši savjeti pomoći će vam da izvučete najbolje iz glazbenog ljeta!

  • Obavezno u svoju festivalsku naprtnjaču spakirajte malu bočicu suhog šampona! Taj čudotvorni proizvod omogućuje vam jedan dodatni dan bez pranja kose, a istodobno daje kosi volumen i dodatnu postojanost.
  • Uz kožu, i kosa treba UV zaštitu kad je jako sunce. Šešir, kapa ili rubac štite vašu kosu i vlasište od intenzivnog sunčevog svjetla. Usto: dodaci u kosi vrlo su popularni! 
  • Uz to što ćete privlačiti poglede svojom festivalskom frizurom, možete je ukrasiti i uzbudljivim mirisom. Parfemi za kosu daju kosi dodatno osvježenje.

Kupili ste kartu za festival i spakirali kozmetičku torbicu. Sad sve što trebate jest trendi frizura: u našoj galeriji vam donosimo pet najboljih frizura za zabavu na otvorenom.

Galerija: Pet najboljih festivalskih frizura