Žena s postepenim dugim bobom i naočalama
Styling kose | Bob frizure

Varijanta boba: nova trendi frizura – postepeni dugi bob

Nova zvijezda se pojavila među varijantama boba: postepeni dugi bob. To je dugi bob kojeg poznajemo i volimo, no sada je nježno postepen. Zašto je postepeni dugi bob naša nova omiljena frizura, hoće li vam pristajati i kako se oblikuje? Pročitajte i doznajte

Što se dogodi ako dugi bob, poznat kao „lob“, ošišate na prekrasne, duge slojeve? Dobijete nevjerojatnu trendi frizuru koja privlači pozornost. Vrlo ju je jednostavno oblikovati i nije bitno kojeg je oblika vaše lice – ova je frizura savršena za žene s dugom kosom koje žele suptilnu promjenu. Postepeni dugi bob lijepo se smjestio između duge i kratke kose – baš prava dužina da se može svezati u rep.
 

Šišanje

Glavna značajka postepenog dugog boba jest da najduži pramenovi kose dosežu do ramena. Ostala je kosa postepeno ošišana na različite dužine, čineći tu frizuru modernom, zavodljivom i zabavnom. Pazite da ne bude prekratko postepeno pošišana jer ćete izgledati vrlo staromodno: najkraća razina ne bi smjela prelaziti bradu.

Žena s postepenim dugim bobom i prirodnom valovitom kosom

Postepeni dugi bob izgleda dobro na ženama s prirodno valovitom kosom.

Oblikovanje

Oblikovanje postepenog dugog boba vrlo je lagano, kao što smo već rekli. Kad operete kosu, nanesite malo pjene. Posušite kosu difuzorom na sušilu ili pustite da se prirodno osuši na zraku. Lepršavi dugi bob izgleda najbolje kad je malo razbarušen i valovit. Umasirajte nekoliko kapi ulja za kosu na vrhove za završetak frizure.

Otkrijte: Bob frizure

Preporučeni proizvodi