wove-hairstyle
Styling kose | Bob frizure

Trend: Valoviti bob

Svježe, trendi, elegantno: opušteno u sezonu! Valoviti bob preplavljuje svijet i nose ga lijepe žene poput Vanesse Hudgens, Jennifer Lawrence i druge. Pokazujemo vam kako zvijezde oblikuju bob s valovitom kosom. Šššš! Jednostavno je…

Predstavljamo valoviti bob – varijantu boba. Trenutačno je to trend koji preuzima mjesto starog i poznatog boba. Zvijezde i frizeri oduševljeni su njime. I mi ga smatramo predivnim: valoviti bob. Zašto ta trendi frizura stvara toliku erupciju entuzijazma? Zato jer je recept za uspjeh: oslobodite svoj um! Omiljena nova frizura oslobađa se strogih pravila i pokazuje kako valovita kosa može biti ležerna i moderna.

Jennifer Lawrence, Ashley Benson i druge pokazuju impresivan efekt valovitog boba u našoj galeriji.

Galerija: Valoviti bob

Izvještaj o valovitom bobu: Sve o tom novom trendu

Znak zvjezdane frizure à la Vanessa Hudgens (fotografija na vrhu) vrlo je jasan: ja sam lijepa, ja sam snažna i volim se zabavljati! S jasnim prekidom u dva čina – šišanjem i kovrčanjem – ova se lijepa glumica konačno oprostila od svog imidža tinejdžerice. Zbogom „Highschool Musical“, dobro došao svijet žene. Valoviti bob je elegantan i moderan! Iznimno je raznolik, budući da intenzitet valovitosti kose može varirati od posve nježnog, gotovo nezamjetljivog do velikih kovrča.

Prednosti valovitog boba

- Pristaje gotovo svakom obliku lica

- Prikladan za sve teksture kose

- Može se raznoliko oblikovati

- Lako se oblikuje

Uz uređaj za kovrčanje ili kao da oblikujete morske kovrče, posve je na vama kako ćete oblikovati valoviti bob. Naš stručnjak za kosu Armin Morbach pokazuje obje varijante:

Video: Kako oblikovati prirodne kovrče

Video: Oblikujte morske kovrče