style-hair-on-the-go
Styling kose | Fen-frizure

Najbolje frizure za putovanja i styling savjeti

Vaša kosa treba imati frizuru bilo da idete na kratko ili dugo putovanje autom, autobusom, vlakom ili avionom. Idealna frizura za bilo koju vrstu putovanja jest ona za koju treba minimalno truda, a da svejedno izgleda uredno i lijepo. Donosimo vam naše najbolje savjete za styling. U našoj galeriji potražite odgovarajuću frizuru za svoje putovanje

Pravi putnici su fleksibilni i zapažaju okružje kojim prolaze. Nepotrebna ometanja u razgledavanju prilično su nepoželjna. Stoga je najbolje nositi udobnu odjeću i jednostavnu frizuru koju ne treba stalnu popravljati. Naravno, to ne znači da modu ili svoj stil ostavite kod kuće. Odjeća i frizura mogu biti jednostavne i istodobno privlačne i moderne.

Brzi styling: Frizura za svako mjesto

Složene frizure nisu za putovanja. Osim toga, zamršeno oblikovanje bilo bi uzaludno gubljenje vremena na tapiranje kose, ekstravagantne kovrče ili komplicirane pletenice koje ne bi izdržale uvjete većinu putovanja. Frizure za putovanja moraju biti prilagođene određenim standardima. Praktične su frizure oblikovane u žurbi, poput šinjona ili jednostavnog repa. One drže kosu dalje od lica i opiru se svakom vremenu u kojem se nađete. Skupite kosu nisko kod potiljka ili s jedne strane tako da možete nasloniti glavu na naslon. Ravna ili izravnana kosa može izdržati jedan dan puta. Frizura je savršena za turističke pustolovine i dovoljno elegantna za večer u novom gradiću ili opuštenu večeru u restoranu.

Brzi styling: Putujte sa stilom

Čak i ako volite putovati s malo prtljage, dobro je imati dio styling pribora uz sebe. Suhi šampon osvježava frizuru ako izgubi volumen, kao i puder za volumen, pogotovo za nezaglađene frizure. Ne zaboravite u kozmetičku torbicu ubaciti četku, dodatnu gumicu za kosu i nekoliko dodatnih ukosnica i kopči.

U našoj fotogaleriji možete naći neke styling ideje. Armin Morbach, stručnjak za kosu, u svojim videouputama objašnjava kako osušiti kosu i izravnati je prije puta.

Video: Kako osušiti i izravnati kosu

Galerija: Brzi styling