Tamnoplavi muškarac s petodnevnom bradom u plavoj jakni.
Styling kose | Brada

Trendovi brada 2019.: Sve o stilovima

Bilo da su to hipsterski brkovi, seksi dizajnerska bradica ili impresivna puna brada: u 2019., momci će ponosno pokazivati svoje dlake na licu. Otkrijte trenutačne trendove, kako ispravno njegovati bradu i koji stil brade vama pristaje

Uz kosu, momci dobivaju cijeli dodatni set trendova koji mogu isprobavati uz trendove frizura: trendove za bradu! A dlake na licu skoro nikad nisu bile tako popularne i tražene kao 2019. Doznajte koje su brade u modi: otkrivamo četiri najprivlačnije.

Trend brade 2019.: brkovi

Muškarac s tamnom dugom kosom, brkovima i šeširom, naslonjen na kamper

Momci, potvrđeno je: brkovi su se vratili u modu.

Za mlade i stare, klasični brkovi ponovno su u modi. Ove su godine oni megatrend. A taj trend predvodi Johnny Depp, koji voli taj izgled u svim varijantama: katkad duge, katkad kratke, katkad lude, katkad klasične brkove. Kod njih je najbitnija preciznost šišanja i dobra pokrivenost bez rupica. Jasno definirani rubovi i gusti rast dlaka obavezni su.

Oblikujte svoje brkove uz malo pomade za privlačan, njegovan izgled.

Trend brade 2019.: dizajnerska bradica

Muškarac s tamnom kosom i dizajnerskom bradicom u sivoj majici.

Uvijek u stilu: dizajnerska bradica.

Raste brzo, izgleda seksi i stvara snažan dojam. Nijedna druga brada nije tako moderna i ležerna kao dizajnerska bradica – to jest, trodnevna brada.

Iako ova brada djeluje nonšalantno, ona ne izgleda tako bez truda. Čak i trodnevnu bradu treba njegovati i paziti. Ako vaša brada nema oblika i dlake strše na sve strane, izgledat će zapušteno. Ključno je: redovito šišanje!

Pustili ste bradu da raste već treći dan, no još nije postigla željeni izgled dizajnerske bradice? Ne brinite se: većini muškaraca treba oko šest dana da brada izgleda lijepo kao „trodnevna brada“!

Trend brade 2019.: petodnevna brada

Nasmijan muškarac s tamnoplavom kosom i petodnevnom bradom sa šeširom, sjedi na otvorenom.

Dajte svojoj petodnevnoj bradi deset dana rasta kako bi dosegla svoj puni potencijal.

Postigli ste trodnevnu bradu i spremni ste za idući izazov? Daljnji korak je novi trend: petodnevna brada. Ovaj stil je poseban i vrlo seksi. Petodnevna brada ne smije izgledati razuzdano i zapušteno, nego namjerno održavano. Plan djelovanja: pustite da raste dva dana, zatim je pošišajte. Ne rastu sve dlake istom brzinom, tako da je važno ujednačavati dužinu brade sve do najkraćih dlaka. Napomena: vama će za petodnevnu bradu možda trebati deset dana – dajte joj dovoljno vremena da se popuni do savršenstva.

Trend brade 2019.: puna brada ili ZZ brada

Nasmiješeni tamnoplavi muškarac u majici bez rukava s njegovanom punom bradom.

Kako naziv govori, za punu bradu treba imati snažan i gust rast brade.

Ona je muževna, ona je kruna među bradama: puna brada – također poznata kao ZZ brada. Nažalost, ne može je imati svaki muškarac jer je za nju potrebna gusta i snažna brada. Imate takvu? Onda vjerojatno možete nositi punu bradu kao i oni tipovi iz ZZ Topa – rokeri iz 70-ih i 80-ih prema kojima je ova brada i nazvana. Muškarci kojima brada nije tako gusta, bolje da se ne upuštaju u puštanje pune brade.

Kako biste sve imali pod kontrolom, vaša puna brada mora se redovito šišati na jednaku dužinu. No samo kad je suha! Ako šišate bradu dok je mokra, može doći do neujednačenog izgleda brade. Njegujte svoju bradu tako da je tu i tamo operete blagim šamponom za bradu koji će je učiniti glatkom. Želite još njege? Isprobajte njegujuće ulje za bradu. Ono će vam pomoći u borbi protiv svrbeža dok brada izrasta.

Odgovarajuća njega brade

Muškarac se pr4ed zrcalom maže kremom za mokro brijanje.

Ispravna njega ključna je za dobar izgled brade.

Gotovo svaki muškarac može pustiti bradu. No samo nekolicina može postići zaista dobar izgled brade. Puno toga ovisi o odgovarajućoj njezi. Neki su proizvodi jednostavno obavezni: pogotovo proizvodi za njegu kože! Održavajte svoje lice hidratiziranim kako biste izbjegli suhu i ljuskavu kožu – nitko ne želi perut u bradi! Ako niste navikli da imate bradu, u početku vas koža može svrbjeti. Isprobajte blagi piling za kožu i nakon njega nahranite kožu njegujućom kremom.

Svježi rast brade treba nježnu njegu. Održavajte bradu čistom uporabom blagog šampona za kosu. Ili možete prati bradu svaka dva do tri dana posebnim šamponom za bradu. Ulja za bradu, posebni češljevi i pomade pomoći će vam da je oblikujete. Zatim možete izaći s visoko podignutom glavom: vaša besprijekorno njegovana brada savršeno će upotpunjavati vašu frizuru!