men-beard-and-hairstyle
Styling kose | Brada

Brada i frizura: Dva elementa jednog stila

Muškarci ponovno nose brade. Razne brade, dizajnerske, kozje, zarasle i brkovi ponovno su u modi. Zašto muškarci ponovno puštaju brade i brkove? Kako se brade i frizure mogu spojiti u jedan lijepi stil? Došli ste na pravo mjesto po odgovore i nadahnuće

Svakodnevno brijanje nije zabavno baš svakom muškarcu. Gotovo svaki povremeno eksperimentira s bradom.

Brada odvaja muškarce od dječaka i žena. Nošenje brade simbol je muške zrelosti. Osim frizura i odjeće, brade su još jedan element kojim izražavaju svoj stil i raspoloženje. Muškarci mogu odabrati kakvu bradu žele. Jer, stil i smisao za modu nisu ograničeni samo za žene. Mogućnost brze promjene stila brade i rjeđe brijanje drugi je argument da pustite bradu, barem privremeno.

Brada potpuno promijeni izgled svakog muškarca. Neukroćen, boemski stil potpuno zarasle brade ukazuje na ležeran i nesputan karakter. Dizajnerske brade također izgledaju nonšalantno, no mnogo su uređenije od zarasle brade. Brade mogu muškarcima pomoći da skriju svoj dječački izgled i izgledaju snažnije i starije. S druge strane, stariji muškarci koji žele izgledati mlađe ne bi smjeli dopustiti da im brada prekrije previše lica.

Brade privlače pozornost. Uočljivi i neobični stilovi brada mogu lako postati glavna značajka izgleda nekog muškarca.

Savjeti za oblikovanje i njegu brada

Kao pravilo što je brada kraća i uređenija, to izgleda elegantnije. S druge strane, duže i neuređenije brade daju momcima grublji izgled.

Bilo da želite pustiti svu bradu ili je oblikovati u dizajnersku, uvijek se trebate obrijati ispod Adamove jabučice. Time muškarci izgledaju uređenije i privlačnije.

Neki muškarci ne mogu dugo nositi bradu jer ih koža počinje svrbjeti. To možete spriječiti nanošenjem ulja kako bi brada i koža ispod bile nježnije i mekše

Odgovarajuća brada u pravo vrijeme

Mnogo je razloga zašto svaka vrsta brade ne pristaje svakom muškarcu. Neki će muškarci pustiti samo dio brade, a nekima brada nikako ne stoji. Ako niste sigurni koja bi vrsta brade vama pristajala, pokušajte pustiti bradu tijekom praznika ili vikenda. Zatim pogledajte kako izgledate i osjetite svoju bradu. Možete također pitati svoju obitelj, prijatelje i poslovne suradnike kako im izgledate s bradom. Zarasle brade mogu biti preteške tijekom ljetnih mjeseci zbog vrućine, no mogu biti praktične tijekom zime.

Pogledajte našu galeriju zvijezda i možda vas neka potakne da promijenite svoju kombinaciju frizure i brade.

Galerija: Frizure za muškarce s bradom