beard-guide
Styling kose | Brada

Vodič za brade u 2016.

Od brkova Fu Manchu do stilizirane brade: Što dobro izgleda na muškim licima ove godine? Donosimo trendove brada ove sezone i objašnjavamo kako se oblikuju. Usto, pranje, šišanje i uvijanje – najbolji savjeti za njegu i styling za pomodne bradate muškarce

Dobri izgledi za rast: Brade su opet vrlo popularne u 2016., one obogaćuju muški styling različitim varijantama i dužinama. Kako biste doznali koji tipovi brada su sada posebno popularni, što ih definira i kako se oblikuju, posjetite našu galeriju:

 

Trendovi brada u 2016.

Najbolji savjeti za njegu brade

  • Redovito perite bradu. Posebni šamponi za bradu idealni su, ali i blagi šamponi za kosu. Gel za tuširanje nije prikladan jer uklanja prirodne masti i može isušiti dlake na licu.
  • Njegujte svoju kožu i dlake brade pilingom za lice. Redovitim tretmanom smanjujete broj uraštenih dlaka.
  • Katkad koža bude nadražena zbog rasta dlaka na bradi i počne svrbjeti. Nemojte se češati jer ćete time samo pogoršati stvar. Bolje nanesite hidratantnu kremu kako biste ublažili svrbež i njegovali svoju kožu.
  • Preobrazite žilavu bradu u baršunastu: ulje za bradu čini dlake i kožu podatnima uz to što balansira ten. Istisnite dvije-tri kapi na vrhove prstiju i nježno ih umasirajte u bradu.