Žena se osmjehuje na suncu
Njega kose | Tanka kosa

Osnažite je: savjeti za njegu tanke kose

Za kosu bez volumena moto je „manje je više“. No vi sanjate o bujnoj i zaglađenoj kosi? Ovim jednostavnim savjetima za njegu možete u svoju tanku kosu unijeti više volumena. Dodatno, govorimo vam kako možete ojačati svoju tanku kosu.

Posvuda, na televiziji, u časopisima i na društvenim medijima, vidite samo žene koje imaju kosu iz snova – dugu, zaglađenu, punu volumena i sjaja. Mnoge žene žele to isto, no njihova je prirodna struktura kose puno tanja. Zato se mnoge žene pitaju: što može pomoći tankoj kosi? Može li se tanku kosu učiniti debljom i gušćom? Nažalost, ne možete promijeniti gustoću svoje kose, no možete učiniti da izgleda bujnije. Postoje savjeti i trikovi kako u tanku kosu unijeti više volumena. Donosimo vam kako možete imati bujnu kosu.

Ispravno čišćenje tanke kose: pranje šamponom za volumen

Važno je prati kosu odgovarajućim šamponom, tako da vaša tanka kosa može dobiti volumen. Zato trebate koristiti proizvode razvijene samo za tanku kosu. Šampon Schauma Wunderfull jača vašu tanku kosu tijekom pranja i čini je debljom u svim slojevima. Vaša kosa će odmah djelovati bujnije i imati više teksture. Dodatno, preporučujemo da kosu operete šamponom dvaput. Tako možete biti sigurni da će ostaci od oblikovanja i drugih proizvoda sigurno biti isprani i neće otežavati vašu kosu.

660x545_smiling-brunette-woman
Uz nekoliko savjeta i trikova, svoje tanke vlasi možete pretvoriti u prekrasnu kosu

Oblikovanje: ovako vaša tanka kosa dobiva više volumena

Nasmiješena žena s dugom smeđom kosom

Uporabom odgovarajućih proizvoda, vaša tanka kosa odmah će imati više volumena

Kad oprete kosu, prvo biste trebali nježno pritisnuti kosu ručnikom. Izbjegavajte trljanje jer se tako oštećuje struktura vlasi.

 

Posušite kosu sušilom samo kad je već gotovo suha. Koristite okruglu četku.

 

Pjena za oblikovanje i sprejevi za volumen također mogu pomoći da unesete više volumena u tanku kosu. Najbolje je ako kosu posušite sušilom na niskoj temperaturi, držite ga iznad glave i istodobno nježno gnječite kosu. Tako će kosa imati još veću punoću.

Savršena frizura za tanku kosu

Žena kratke plave kose sjedi

Trendi kratka frizura pomaže da tanka kosa izgleda bujnije

Odgovarajuća frizura za tanku kosu može učiniti čuda.

 

Slojevito ošišana kosa izgleda punije i snažnije.

 

Također preporučujemo kratke frizure, jer duga kosa samo još više ističe manjak volumena u kosi.

Otkrijte: