Arganovo ulje s laticama
Njega kose | Šampon za kosu

Čudotvorna ljekovitost arganova ulja: Zašto je tako dobro za našu kosu?

Marokansko ulje, također znano kao „marokansko zlato“, jedno je od prirodnih čuda. Arganovo ulje je čarobno: u tili čast vaša kosa izgleda zdravo, sjajno i njegovano.

Od šampona, delicija i kreme za oči, arganovo ulje oduševljava svojim dragocjenim sastojcima na više razina. To marokansko zlato steklo je svjetsku slavu zahvaljujući svom jedinstvenom spoju antioksidanata, vitamina E i ključnih masnih kiselina. Ulje se dobiva od koštica arganova stabla koje raste gotovo isključivo na jugozapadu Maroka.

Prekrasna kosa s arganovim uljem

Čini se da je Arganovo ulje lijek za gotovo sve probleme s kosom. Visoko koncentrirana razina vitamina E u ulju čini našu kosu sjajnom, blistavom i zdravom. Suhoj i oštećenoj kosi to će marokansko ulje naviše pomoći jer njeguje i hidratizira, posebno popucale vrhove. Rezultat je mnogo mekša tekstura kose. Može pomoći u liječenju prhuti, nadraženog vlasišta pa čak i u sprječavanju ispadanja kose. Štoviše, ono može stimulirati rast: redovitom uporabom arganova ulja, iznutra i izvana, možete dobiti hranjive tvari za prekrasnu kosu. A ako to nije dovoljno, arganovo ulje također sadrži tokoferole. Ti aktivni sastojci štite vašu kosu od štetnih UV zraka i sprječava isušivanje vlasi. To je čudotvorno ulje za kosu!

Svestrano arganovo ulje

No čarobne kvalitete ovog ulja ne završavaju s kosom. Marokansko ulje također je savršeno za vašu kožu. Zahvaljujući svojim duboko hidratantnim svojstvima i dragocjenom aktivnom tvari triterpenoid u ulju, ono također pomaže u liječenju akni i opekotina. Ima regenerativan učinak na suncem oštećenu kosu i ožiljke na koži. Sastojci u arganovom ulju nisu samo korisni za kosu i kožu, nego i za ispravno funkcioniranje našeg tijela i probavnog sustava.

Otkrijte: Šampon za kosu