2650x963_blonde-woman-with-healthy-hair
Njega kose | Iscrpljena kosa

Spriječite pucanje vrhova ovim jednostavnim savjetima

Zdravi i njegovani vrhovi privlače pozornost na lijepu kosu. No uravnotežena njega vrhova za to je obavezna. Pucanje vrhova možete spriječiti jednostavnim trikovima. Pokazujemo vam što može pomoći da izbjegnete pucanje vrhova.

Ako su vrhovi kose krhki, popucali i oštećeni, smatraju se ispucanim vrhovima. Žene s dugom kosom dobro su im poznati. No imamo dobru vijest za vas: svoje vrhove možete spasiti odgovarajućim proizvodima za njegu kose. U našem paketu prve pomoći za ispucane vrhove donosimo vam što sve trebate učiniti te koji tretmani i serumi za kosu doista pomažu.

660x545_brunette-woman-with-long-hair
Prekrasno njegovani vrhovi kose vrlo su privlačni

Ovi proizvodi pomažu kad se želite riješiti ispucanih vrhova

Nasmijana plavuša s lubenicom na majici

Posebnom njegom možete spriječiti pucanje vrhova u dugoj kosi

Vrhovi kose posebno se oštećuju toplinom, vanjskim utjecajima i trljanjem o odjeću. Zato trebaju poseban tretman.

 

Intenzivnim tretmanima i serumima za kosu možete im dati potrebnu njegu.

 

Štoviše, možete ih koristiti kao redovitu masku ili kao preventivnu mjeru za njegu vrhova. Rezultat: uvijek lijepa i zdrava kosa.

Ovako možete lako spriječiti pucanje vrhova

Crvenokosa s dugom kosom u parku

Sa serumom za kosu, dobit ćete zdrave vrhove

Naravno, najbolje je da unaprijed kosu njegujete odgovarajućom njegom kako vrhovi uopće ne bi bili skloni pucanju. Obavezno je da redovito šišate vrhove.

 

Vrijeme je za tuširanje? Nakon tuširanja, samo nježno protisnite kosu ručnikom. Tako struktura vlasi neće ogrubjeti i vrhovi će biti zaštićeni. Tkanina od mikrofibre ili stara majica može zamijeniti ručnik.

 

Također se možete pozdraviti s lomljenjem vlasi četkajući kosu četkama i češljevima bez zavarenih spojeva.

Šišanje ispucanih vrhova kod kuće: ovako to možete učiniti

Želite sami ošišati svoje oštećene ispucane vrhove? To možete lako učiniti kod kuće. Naš savjet: potražite mjesto s mnogo dnevnog svjetla i provjerite pramen po pramen kose. Ili vrlo čvrsto uvijte pramen i zatim odrežite gdje vidite tanku vlas koja viri ili umetnite pramen između srednjeg prsta i kažiprsta ili prstenjaka. Tako možete lako vidjeti gdje su ispucane vlasi. Vrhove šišajte oštrim škarama.

 

Ne želite se sami šišati? Onda potražite pomoć od stručnjaka. Frizer će vam šišati kosu vrućim škarama i tako učvrstiti vrhove vlasi. Učinak: zavidno lijepi i zdravi vrhovi kose.

 

Otkrijte: