Izdvojeno | Trenuci

Toni Garrn: Prizemljen život

#createyourstyle: Svojom novom kampanjom Schwarzkopf slavi osobnost i potiče vas da postanete najbolja varijanta sebe! Supermodel Toni Garrn to radi već godinama. Ova 25-godišnja Njemica poznata je diljem svijeta po svojoj ljepoti, filantropiji i sad kao ambasadorica klasičnog njemačkog kozmetičkog proizvoda, Taft laka za kosu. Život luksuza i prenavljanja? Ne može biti dalje od stvarnosti života ovog uzoritog supermodela.

Toni Garnn (pravo ime Antonia Garrn) savršen je spoj snage i nepretencioznosti, tipično za novu generaciju autentičnih žena. Karijera supermodela nije joj udarila u glavu – upravo suprotno: ona koristi svoju medijsku prisutnost za pomaganje drugima. Ona je sama odabrala svoj put – i slijedi ga kako joj odgovara. Disciplinirana, ambiciozna, ali također draga i zahvalna, to je Toni Garrn.

Što Toni Garrn misli o sebi? Govori nam to u ovom videu:

Anđeo – ne samo Victoria's Secreta

Toni Garrn uvijek dobro odvagne svaku svoju odluku – to je činila i na samom početku svoje karijere. Sa 13 godina, otkrivena je u Hamburgu. G. 2007., kad je bila samo sramežljiva 14-godišnjakinja, ova plava ljepotica bila je model za Calvina Kleina. Mogla je nastaviti tim putem, ali htjela je imati i pamet uz ljepotu. Ostala je u školi, maturirala i svoj akademski uspjeh postigla je uz 54 modne revije u Milanu, Parizu i New Yorku. Vogue, Harper's Bazaar i W Magazine, Chanel, Dior i Hugo Boss htjeli su je na svojim revijama. Čak je postala jedna od anđela Victoria's Secreta. Milijuni mladih žena mogu samo sanjati o takvoj prilici, ali Toni Garrn ostavila je svoja anđeoska krila. Htjela je sudjelovati u kampanji za djevojke u Africi i smatra neprikladnim da bude njihov uzor dok paradira po modnim revijama u donjem rublju. Skidamo ti kapu, gospođice!

Kosa Toni Garrn: raznolika kao i njezina osobnost

Na crvenom tepihu, stanovnica New Yorka uvijek izgleda glamurozno, uz frizuru koja pristaje njezinoj odjeći: zavodljiva valovita kosa, elegantna punđa ili trendi zaglađena frizura. Ovo posljednje nam je najljepše vidjeti na Toni. Daje joj moderan izgled i naglašava njezine savršene crte lica. Crveni ruž za usne idealno zaokružuje njezin izgled.

S druge strane, kad putuje u Afriku u svrhu dobrotvorne organizacije, katkad se danima ne tušira. „Nosim joga tajice, majicu, svežem kosu u rep – i to je to“, rekla je Toni u jednom intervjuu. Ipak se ondje bavi važnijim temama, poput omogućavanja boljeg obrazovanja mladim djevojkama i pružanja većih mogućnosti u životu. Toni Garrn rješava te izazove elegantno kao i u svijetu mode. Potajno bismo voljeli da upozna muškarca u stilu Roberta Redforda iz filma „Moja Afrika“ koji može držati korak s njezinim pustolovinama. Toni, samo tako nastavi – sviđa nam se to!

Otkrijte: