Žena s pepeljasto-smeđom kosom
Boja kose | Smeđa kosa

Trendi boja kose za brinete: Pepeljasto-smeđa sada je hit

Prirodna pepeljasto-smeđa nijansa pravi je hit u 2018. Savršena je za one koji ne žele stalno bojiti svoju kosu. Želite znati zašto? Niže otkrivamo sve, uključujući kako postići taj privlačan izgled

Ta je prirodna boja pravi hit u 2018. Čak je trend boje kose krenuo prema suptilnosti. U pravo vrijeme: bili smo previše zauzeti održavanjem naše funky kose duginih i pastelnih boja. Prirodne boje, s druge strane, ne treba toliko puno održavati. Naša omiljena trendi smeđa boja trenutačno je pepeljasto-smeđa. Čitajte dalje i otkrijte koliko je ova boja kose daleko od „mišje“ i „monotone“.

Otkrijte pepeljasto-smeđu trendi boju

Pepeljasto-smeđa izgleda gotovo mat i ima hladan ton. Ova će boja posebno dobro pristajati ženama s tamnosmeđom, svijetlosmeđom ili srednje smeđom bojom kose. Tehnika nanošenja boje odredit će izgled: odlučite se za bojenje sve kose u pepeljasto-smeđu ili je obojite u pepeljasto-smeđu jednom od mnogih tehnika za oblikovanje savršeno prirodnog izgleda. Moderna balayage tehnika boji kosu četkom, čime se postiže osobito prirodan izgled. Ako želite dodati samo malo živosti u svoju trenutačnu boju kose, napravite nekoliko pepeljasto-smeđih pramenova.

Žena s pepeljasto-smeđom kosom i svijetlim pramenovima

Moderno: pepeljasto-smeđa sa svijetlim pramenovima.

Pepeljasto-smeđe postepene boje također su u trendu. Taj izgled možete postići tehnikom bojenja ombré. Boja postaje sve svjetlija od korijena do vrhova, a na vrhovima je najsvjetlija. To je idealno za žene s posvijetljenom, prirodno tamnijom kosom. Vrhovi su svjetliji, a korijen je pepeljasto-smeđe boje. Kako kosa raste, izrast neće biti odmah vidljiv, tako da se kosa ne mora često bojiti.

 

Ključno: nakon bojenja, koristite posebnu liniju njege za obojenu kosu. Iako pepeljasto-smeđa ima prirodan mat sjaj, boja neće izgledati najbolje na kosi bez sjaja. Šampon, regenerator i tretmani za obojenu kosu pobrinut će se da kosa dobije potrebnu njegu nakon bojenja.
 

Hoće li vam pristajati pepeljasto-smeđa?

Žena s pepeljasto-smeđom tamnoplavom kosom

Prirodno moderna: Trendi boja pepeljasto-smeđa savršena je za žene s tamnoplavom kosom.

Pepeljasto-smeđa trendi boja kose prekrasno pristaje ženama s hladnijim tonom boje kože. One mogu imati i cijelu kosu obojenu u pepeljasto-smeđu. Ženama s toplijim tonovima kože bolje pristaju pepeljasto-smeđi pramenovi.

 

Dobra vijest: vaš frizer može koristiti različite nijanse smeđe i stvoriti pepeljasto-smeđu nijansu koja će savršeno pristajati vašem tenu. Na srednje smeđu temeljnu boju kose nanose se različiti hladno smeđi pramenovi za stvaranje pepeljastog, sivkastog, mat izgleda.