strands-of-hair
Boja kose | Pramenovi

Jarko obojeni pramenovi i višebojnost

Višebojnost je svakako najnoviji trend u odjevnoj modi ovoga ljeta, ali proširio se i na frizure zvijezda i slavnih osoba. Što je najbolje, šarene pramenove možete brzo napraviti kod kuće bez prevelike muke. Pokazat ćemo vam kako se možete pridružiti trendu i što trebate uzeti u obzir.

Katy Perry trenutačno je jedna od najuspješnijih pjevačica u svijetu zabave. Nedavno je ova 26-godišnjakinja uspjela dodati ne jednu, nego dvije počasne nagrade People's Choicea na svoj popis. Djevojka iz Kalifornije također je na pročelju kad su u pitanju frizure, koje su uvijek fora i moderne. Nije nas iznenadilo što vidimo Katy kao dragu gošću u prvim redovima mnogih slavnih dizajnerskih revija.

Ovoga ljeta pjevačica je posebnu pozornost posvetila svojoj kosi i stavila ružičaste i jarko plave pramenove. Ona nije jedina slavna osoba koja voli naglasiti svoju frizuru jarkim pramenovima. Gillian Zinser i bivša tračerica Jessica Szorh također vole jarke boje u svojoj kosi. Je li posrijedi novi val punk-stila? Ne brinite se, ovoga ljeta jarki pramenovi savršeno su prihvatljivi čak i u spoju s večernjom crnom haljinom.

Ne možete dočekati da se pridružite trendseterima i stavite jarke pramenove u kosu? To nije problem! Pokazat ćemo vam kako se to radi i što trebate uzeti u obzir prije nego što obojite svoje pramenove.

Jarke boje u svijetloj kosi

Pazite da ne pretjerate s bojenjem pramenova u plavoj kosi. To znači da trebate obojiti samo nekoliko pramenova, a ne mnogo njih. Što je kosa svjetlija, to je intenzivniji efekt boje.

Možete prvo ispitati kako bi jarki pramenovi izgledali u vašoj kosi uporabom ekstenzija s kopčom. Te ekstenzije možete u trenu staviti i maknuti iz kose. Nažalost, prijelaz od svijetloplave prirodne boje u ekstenziju može biti prilično vidljiv. Možete upotrijebiti lak za kosu da stvorite šarene pramenove. Jednostavno poprskajte lak u boji na nekoliko pramenova i pustite da se osuše. Zatim oblikujte frizuru. Lak u boji traje do sljedećeg pranja kose ili kiše. Za svjetlokose žene preporučujemo bojenje pramenova u nježne pastelne boje. Prigušene ljubičaste nijanse izgledaju impresivno u plavoj kosi.

Jarke boje u tamnoj kosi

Tamnokose žene znaju u čemu je problem: čini se da i najupadljivija boja blijedi u pozadini tamnosmeđe ili crne kose te postaje samo prigušena boja. Ako i dalje želite ružičaste, crvene ili zelene pramenove, trebali biste malo izblijedjeti željene pramenove prije nego što na njih nanesete boju. Kosa će tada poprimiti jarku boju. Nakon izbjeljivanja, možete nanijeti kolor-šampon. Nanesite boju na izblijedjelu kosu kako je opisano na uputama proizvoda. Boja će ostati na kosi oko osam pranja.

Pramenovi u zanimljivim bojama poput ružičaste, plave ili ljubičaste odlično pristaju ženama s blijedom puti. Iskušajte boje poput narančaste ili zelene ako imate smeđi ili maslinasti ten.

Pogledajte našu galeriju da vidite koje boje pramenova nose zvijezde i slavne ličnosti.

Zvijezde i njihova jarko obojena kosa

Na Internetu

Umjetnički obojeni vrhovi kose >> thebeautydepartment.com

Iznimni mirisi za obojenu kosu >> ausliebezumduft.de

Otkrijte: Pramenovi