blonde-care
Boja kose | Njega obojene kose

Plava kosa: Uhvatite odbljeske sunca…

Napokon plava! Ako ste upravo promijenili boju kose u plavu, vjerojatno želite da taj osjećaj oduševljenja potraje zauvijek. Budete li svladali neke rituale njege i upotrebljavali ispravne proizvode, ništa vas ne bi trebalo spriječiti da dugo uživate biti plavuša.

Pflege blonde Haare
© Andreas Kuehn

Plava kosa može biti zahtjevna i treba brižno i nježno postupati s njom

Plava kosa, bilo da je dar prirode ili rezultat bojenja, treba više njege od tamnijih nijansi boja kose. Prirodne plavuše često imaju mnogo tanju kosu od brineta. U slučaju da ste obojili svoju kosu u plavo, može se lako dogoditi da je zbog kemijskog tretmana kosa postala beživotna.

Plavo dobro pristaje uz srebrno i zlatno

Ljepotu vaše boje možete održati uporabom proizvoda koji neće opterećivati kosu, nego će joj dati raskošan sjaj. Lagani proizvodi s mnogo hranjivih sastojaka koji vlaže i nevidljivih sastojaka sprječavaju da sivkasta mlitavost ne oduzme sjaj vašoj kosi. Posebni proizvodi za njegu plave kose također sadrže aktivne sastojke koji upijaju kalcij i magnezij iz vode. Time će vaša kosa ostati prirodno sjajna. Možete otići i korak dalje: dodavši zlatne i srebrne pigmente svojoj kosi naglasit ćete boju kose i imati privlačne odsjaje.

Plavo – Izvucite najbolje iz svoje omiljene boje kose

Otkrijte: Njega obojene kose