Model s ultraljubičastom kosom
Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Ultraljubičasta je Pantoneova boja 2018. godine – i izgleda ultramoderno u vašoj kosi!

Pantoneova boja 2018. godine jest ultraljubičasta. Snažna boja koja izgleda ultramoderno na vašoj glavi. Otkrivamo kako postići tu boju na kosi i uz koje frizure najbolje pristaje.

Svake godine Institut za boju Pantone objavljuje svoju boju godine. U 2017. odabrao je „zelenilo“, svježu nijansu zelene boje. Bila je to sjajna boja u modi, ali ne baš prikladna za boju kose. No sad imamo Pantoneovu boju za 2018.godinu – „ultraljubičastu“. To je nijansa ljubičaste koja nije prejaka i savršena je za kosu! Ta nijansa unosi notu ekstravagancije u vašu kosu. Doznajte ovdje je li ta trendi nijansa za vas i vašu frizuru.

Evo što trendi nijansu „ultraljubičastu“ čini ultramodernom

Žena s ultraljubičastom kosom i jaknom

Ako ne želite svu kosu obojiti u ultraljubičastu, možete dobiti savjete za ombré tehniku.

Tamna, blistava nijansa ljubičaste kose istodobno izgleda elegantno i moderno. To nije samo boja za mlade, pustolovne djevojke, mogu je nositi i zrelije žene. Možete svu kosu obojiti u nju ili samo dio, primjerice tehnikom ombré.

Savjet: Za dugotrajan sjaj i blistavu boju, koristite proizvode posebno razvijene za obojenu kosu. Usto, jednom tjedno nanesite na kosu njegujuću masku.

„Ultraljubičasta“ pristaje ovim ženama i sjajno pristaje uz ove frizure

Model s ultraljubičastom kosom i sunčanim naočalama

Ultramoderna kratka pixie frizura u ultraljubičastoj boji.

Ukratko, tko god želi promjenu boje, može obojiti kosu u ultraljubičastu nijansu. Intenzitet boje može varirati, ovisno o vašem osobnom ukusu. Ljubičasta također sjajno pristaje uz gotovo svaku frizuru.
Pantoneova trendi boja najbolje izgleda na kratkim frizurama poput pixie frizure kad je ravnomjerno obojena u snažnu, zasićenu nijansu ljubičaste.

Pomoću naše aplikacije Nađi frizera pronađite Schwarzkopf Professional frizera koji će vam pomoći u pronalasku najbolje nijanse ultraljubičaste za vašu kosu.

Otkrijte: