the-new-color-trends-2016
Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Novi trendovi boja za 2016.

Što dolazi, što ostaje? Donosimo boje kose koje određuju ovu godinu! Platinasta plava, opal i reflektori – ne samo da trendovi boja zvuče uzbudljivo, oni predivno izgledaju. Istražite s nama tu novu bogatu raznolikost boja…

Na pravom putu… S nama! Otkrivamo trendove boja za 2016. – na glavama pomodnjaka! Od prirodne do neobične, ova sezona nudi od svega sve. Najočaravajući dio: jarke boje imaju upadljive nazive poput „opal“ i „reflektori“! Čitajte dalje i doznajte što se skriva iza tih naziva. Oni koji više vole nešto manje neobično također mogu biti ushićeni ovogodišnjim bojama: prirodan izgled popularan je jednako kao i lude boje. Koji ste tip boje? Doznajte i obojite se u svoju trendi boju kose.

U našoj ćete galeriji naći sve trenutačne trendseterske boje. Pregledajte je da biste dobili inspiraciju!

Trendovi boja 2016.

Trendovi boja 2016.: Reflektori unose svjetlo u tamu

Neue Farbtrends 2016
© Getty Images

Blogerica Helena Bordon izgleda blistavo sa svojim „reflektorima“

Tražite li boju kose s kojom ćete blistati? Odlučite se za „reflektore“! Nešto širi plavi pramenovi à la Helena Bordon posvjetljuju vašu kosu bez potpune promjene boje kose. Ta tehnika bojenja daje prirodnu nijansu koja nježno pristaje uz kožu i ten. Obojeni pramenovi nanose se folijom ili slobodnom rukom te su širi nego inače. Važno: nemojte biti previše precizni. Tako će frizura izgledati prirodno i moderno!