Žena s ljubičastom kosom
Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Neka sjaji: Volimo jarke boje kose

Pokažite svoje prave boje. Sviđa vam se šareno i volite bojiti svoju kosu? Bez obzira je li ružičasta, ljubičasta ili u duginim bojama – vi ste prava kraljica boje. Donosimo vam najmodernije boje kose. Nadahnite se!

Višebojna kosa trenutačno je najveći trend na svakom festivalu i tulumu. No taj smion izgled možete nositi i svaki dan. Uz snažnu ljubičastu, crvenu i plavu, možete se istaknuti i pokazati tko ste. Želite li ludu boju kose, ali ne znate koju? Donosimo vam naše omiljene nijanse iz cijele palete boja. Pronađite nadahnuće za odabir najmodernije boje za sebe.

Mi volimo ljubičasto: moderna, no romantična boja

Ljubičasta je vaša boja i želite to pokazati svijetu? Onda je ljubičasta kosa za vas. Ovisno o raspoloženju, možete je nositi uz jaknu od trapera ili kožnu jaknu, ili se odlučiti za romantičniji izgled s laganom ljetnom haljinom. Kako bi vaša kosa ostala što dulje lijepa i sjajna, preporučujemo da koristite poseban šampon za obojenu kosu.

Lijepa u ružičastom: paleta boje od flaminga do lizalice

Od djevojačke i slatke pa sve do jarke: s ružičastom možete imati obojenu kosu koja savršeno odgovara vašoj osobnosti. Jarka ružičasta bljeskat će se na suncu, ali i dići atmosferu kad je dan siv. Ako se osjećate posebno smiono, možete kombinirati tu jarku boju kose sa šarenim majicama. Ili se možete odjenuti posve u crno i naglasiti svoju jedinstvenu boju kose. Ako imate tamnu kosu, preporučujemo da je prvo izbijelite. Tako ćete sigurno imati najbolji rezultat željene boje. Ako trebate pomoć, potražite salon preko naše Schwarzkopf Professional aplikacije Nađi frizera.

660x545_woman-with-short-pink-hair
Boja slatkiša za vašu kosu

Tirkizna i plavičasta: ovako pretvarate svoju kosu u sirenu

Žena s plavo-zelenom kosom i žutom bluzom

Neka sjaji svim bojama oceana

Vaša kosa sjaji prekrasnim plavim i zelenim tonovima poput oceana. Ova paleta boje omogućuje vam da budete kreativni i date maha mašti.

 

Možete stvoriti čaroban izgled i pretvoriti se u pravu sirenu.

 

Za dodatnu posebnost, možete obojiti tamnoplave pramenove u svojoj svijetloplavoj ili tirkiznoj boji kose. Vrhovi različitih boja također su trendi. Što kažete na balayage izgled od tirkizne do tamnoplave?

Postanite stručnjak za boje kose s višebojnim frizurama

Žena sa šarenom kosom

Želite sve? Tada je izgled duginih boja za vas

Zašto biste odabrali samo jednu boju? Kad ih želite sve odjednom. S izražajnom frizurom u dvije snažne boje kose, možete pokazati koliko ste kreativni. I, u biti, dizajnirati svoj izgled.

 

Bez obzira je li to Izrazito crvena, Šokantna ružičasta, Pankerska ljubičasta, Izazovna tirkizna ili Pastelna morska sirena, vi odabirete svog favorita.

 

Oni vrlo hrabri isprobat će višebojnost i pomiješati plavu s ljubičastom. Bez obzira na to što odaberete: vi bojite svoju kosu kako se vama sviđa. Nije bitno je li jarka ili pastelna – to je vaš izgled.

Otkrijte: