hair-color-red
Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Kraljevska ljepota crvene kose s bakrenim odsjajima

Unesite kraljevski stil i toplinu u svoju crvenu kosu s primjesom bakrenih odsjaja. Moguće su beskrajne varijante bakreno-crvene kose. Vaša boja može biti trag bakreno-crvene u plavoj kosi, spoj tamnijih bakrenih tonova u smeđoj kosi ili elegantna blistavost bakrenih tonova u jarko crvenoj kosi. Zvijezde u našoj galeriji pokazuju niz bakreno-crvenih nijansi boja u spoju s najprikladnijom šminkom za svaku prekrasnu boju kose

Je li vam priroda podarila prekrasnu bakrenu boju kose između crvenkasto plave i crvenkasto smeđe? Smatrajte se sretnicom ako je to vaša prirodna boja kose. Srećom, žene danas imaju mogućnost obojiti svoju kosu u nježne i blistave boje koje im se sviđaju. Među svim bojama kose, bakreno-crvena ima posebnu živahnu iskru te istodobno izgleda kraljevski i privlačno.

Mnoge varijante bakreno-crvene kose

© Getty Images

Kosa Heather McComb, boje između crvene i plave, izgleda živahno i sjajno.

Ako biste voljeli imati blistavu boju kose poput Heather McComb, potražite trajnu ili polutrajnu boju za kosu bakrene nijanse. Umetnite nekoliko zlatno-ružičastih pramenova u svoju bakrenu kosu ako imate iskustva s bojenjem kose. Budući da je mogućnosti bezbroj, možete se posavjetovati s profesionalnim stilistom za kosu prije nego što se odlučite za jednu od bakreno-crvenih nijansi. Stručnjak za kosu iz Schwarzkopfa u vašoj blizini pomoći će vam da obojite svoju kosu u idealnu crvenu boju i oblikovati vam frizuru koja će vam najbolje pristajati.

Koje frizure najbolje pristaju crvenokosim ženama?

Bakreno-crvena kosa
© Getty Images

Kelly Reilly („Let“) voli ovu jarku nijansu bakreno-crvene

Najbolje frizure za bakreno-crvenu kosu su romantične, nježne i ležerno oblikovane. Nedefinirane i nježne kovrče, prirodne kovrče i punđe s kovrčama naglašavaju topao sjaj bakrene kose.

Blistavo bakreno-crvena – kakvu ima Kelly Reilly (lijevo) – najjarča je od svih crvenih boja kose. Može se lako pretvoriti u element koja definira stil. Za razliku od drugih jarkih crvenih boja kose, poput boje šipka ili jagode, bakreno-crvena kosa izgleda prirodno i toplo.

Koja šminka pristaje uz bakreno-crvenu boju kose?

Bakreno-crvena kosa
© Getty Images

Holland Roden („Mladi vukodlak“) obojila je kosu u crvene i smeđe tonove

Sve pristaje, od blijedo-ružičastog ruža za usne do brončanog rumenila za obraze. Ružičasta i smeđa boja te boja kože idealne su za crvenokose. Jarko crveni ruž za usne, maskara i crni tuš za oči posebno ističu lice. Naša najdraža kombinacija boje jest bakreno-crvena kosa s tirkiznim ili narančastim dodacima.

Jarkost i blistavost bakreno-crvene varijante Holland Roden (lijevo) prigušene su dodavanjem nijansi zemljano-smeđe boje. To ne znači da je ova raskošna boja kose manje senzualna od jarčih nijansi.