hair-color-caramel
Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Trend 2012.: Kosa boje karamela

Karamel je prekrasna nijansa boje kose između bež-plave i zlatno-smeđe. Sam naziv već nagoviješta toplinu i šarm. Pogledajte koje zvijezde imaju kosu boje karamele, koje frizure naglašavaju tu boju i kakva šminka pristaje uz svjetlucave i tople nijanse karamela

Karamel boja kose podsjeća na crème brulée, toffee i espresso macchiato. Boja je slatka kako i slastica od karamela. Muškarci vole tu bogatu svjetlucavu nijansu boje kose. Obojite kosu u tu trendi boju i vaše će vam prijateljice zavidjeti što njome očaravate ljude oko sebe. I vama je očaravajuća bogato zlatna nijansa? Pokazat ćemo vam kako da obojite svoju kosu u slatke nijanse karamela i oblikujete odgovarajuću frizuru.

Najbolje frizure za kosu boje karamela

Karamel je nježna boja i najbolje pristaje uz frizure koje su jednako nježne. Sve vrste kovrči prikladne su za kosu boje karamela. Ležerno valovita kosa Lauren Conrad naglašava njezinu boju karamela, Nicky Hilton spaja boju s definirano valovitom kosom, a Rosie Huntington-Whiteley odlučila se za ležerno raspuštenu kosu (pogledajte niže našu galeriju). Ležerno podignuta kosa u punđu i pletenice naglašavaju prirodnost boje karamela. Manje prikladne su frizure ravnih linija, uniseks frizure i stroge frizure poput obrijanih dijelova kose ili geo-frizura.

Bojenje kose u boju karamela

Kosu obojite losionom u boji u željenu nijansu karamela ako imate svijetloplavu do srednje plavu kosu.

Je li boja vašeg tena kompatibilna s bojom karamela?

Kosa boje karamela najprikladnija je za žene sa svijetlim i blijedim tenom koji ima žućkastu ili zlatnu primjesu.

Odgovarajuća šminka za kosu boje karamela

Ako vam je lice uokvireno svijetlozlatnim sjajem kose boje karamela, trebali biste koristiti maskaru, tuš za oči i ruž za usne kako vam lice ne bi izgledalo previše blijedo. Crna maskara, crni tuš za oči i ruž za usne u raznim nijansama crvene dat će vašem licu boju i konture. Ako je vaš ten nježno potamnio od sunca i nije previše blijed, pokušajte s ružičastim sjajilom za usne umjesto crvenog ruža ili možete nanijeti samo prirodnu šminku u pastelnim nijansama tople bež i svijetlosmeđe boje.

Pogledajte frizure kose boje karamela u našoj galeriji. Donosimo vam fotografije zvijezda s kosom boje karamela u raznim frizurama i različito našminkane.

Galerija: Zvijezde s kosom boje karamela