hairstyles-and-hair-color-trends-2014-2015
Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Trendovi frizura i boja za kosu za 2014. iz Milana

Tjedan mode u Milanu 2014. očarao nas je svojim nosivim trendovima frizura da smo poželjeli vidjeti još. Ovaj moderan intermezzo osvojio nas je svojim svježim bojama, razigranim teksturama i elegantnom opuštenošću. Predstavljamo vam trendove na koje morate obratiti pozornost.

Krajem veljače održan je poseban događaj u Milanu. Tjedan mode preuzeo je grad i sve na modnim pistama postalo je apsolutan trend. Međutim, pozornost nije plijenila samo odjeća nego i trendovi u oblikovanju i bojama kose.

Trendovi frizura za 2014.: Oblikovanje i boja kose

Frizure na Milanskom tjednu mode 2014. probudile su maštu, no istodobno se držale tradicije. Ukratko: one su nosive, ali ne i dosadne. Male pletenice naglašavaju elegantnu i zaglađenu frizuru, vrlo nizak razdjeljak na stranu s labavim repom i dodacima u kosi, primjerice u obliku šešira, čine 2014. godinom privlačnih detalja.

Boja kose mora biti primjetna. Platinasta plava dominira i privlači pozornost na pozitivan način.

Trendi frizura 2014.: Niski razdjeljak na stranu

© Getty Images

Niski razdjeljak na stranu à la Salvatore Ferragamo jedna je od najvažnijih frizura u 2014.

Najpopularniji trend na Tjednu mode u Milanu bio je niski razdjeljak na stranu. Snažan, labav, otvoren, ravan, valovit, kratak ili dug – nema granica oblikovanju ove nove frizure.

Više trendova frizura i boja kose možete naći u našoj galeriji.

Trendovi frizura i boja kose za 2014.