purple-hair-2560x963
Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Trend boje: Ljubičasta kosa

Volimo ljubičasto! Kao delikatna pastelna nijansa ili jarka trendi boja, posve obojana kosa ili u pramenovima – ljubičasta je popularna. Ta privlačna boja godine danas učinkovito oživljava mnoge frizure, od linearnih bobova do dugih kovrča. Evo naših omiljenih ljubičastih frizura

Od lila do ultraljubičaste – ljubičasta kosa je prekrasna! Zvijezde i modne blogerice odavno su se zaljubile u lila boju i isprobavaju sve aspekte te popularne boje. No zašto odjednom svi žele ljubičastu boju kose? Iako je razloga mnogo, navodimo neke:


Volimo ljubičastu kosu zato što…

…dobro pristaje uz svaku frizuru i dužinu kose.

…pristaje uz gotovo svaki ten.

…ima široku paletu nijansi. To znači da možete naći odgovarajuću nijansu za svaki ukus!

…pristaje uz svaki stil – od punka do elegancije.

…izgleda moderno i privlači pozornost.

…stvara lijepu promjenu u našoj kosi!

Za još uvjerljivije i posebno dražesne argumente, posjetite našu galeriju:

Ljubičasta kosa: Volimo ljubice!

Savjeti za šminku uz ljubičastu kosu

Savjeti za šminku uz ljubičastu kosu
© Getty Images

Kelly Osbourne pokazuje svoju ljubičastu frizuru uz punđu i zamamne usne

Iako je ljubičasta boja nekonvencionalna, ona prolazi test svakodnevice! Pogotovo u nježnim nijansama. Mislite da je boja kose dovoljno uočljiva da se ne trebate našminkati? Nije. Odgovarajuće naglašene usne i trepavice upotpunit će vaš stil koji će sigurno buditi zavist u drugima!

Za čaroban vilinski izgled, uz ljubičastu kosu nanesite diskretno svjetlucavo sjenilo i ruž moderne boje bobica na usne (poput biserno ružičaste, boje fuksije ili kupine). Sanjivo! Uz pastelnu ljubičastu nijansu u kosi, šminkom možete još jače naglasiti svoj stil (poput Kelly Osbourne na fotografiji). Izbjegavajte nanošenje previše različitih boja na lice. Primamljive usne u boji crvene trešnje i smiona crna crta na kapku savršen su odabir!